12/1/09

Ενημέρωση από την ανοιχτή γενική συνέλευση της Κατάληψης ΕΣΗΕΑ στις 11/1

Η συνέλευση της Κατάληψης ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την συνέχιση της κατάληψης και ως κέντρο αντιπληροφόρησης ενάντια στην κυρίαρχη προπαγανδα των ΜΜΕ, παράλληλα με τις παρεμβάσεις για εργασιακά ζητήματα των ΜΜΕ που θα οργανώνονται. Λόγω της πλαισίωσης της κατάληψης από αρκετούς/ες εργαζόμενους στα ΜΜΕ έχουν κατατεθεί αρκετές προτάσεις για δημιουργία διαφορετικών ειδικευμένων ομαδών εργασίας γυρω από το ζήτημα της αντιπληροφόρησης σεόλες του τις μορφες (λόγος, εικόνα, blog, video, φωτογραφικό υλικό κτλ.).

Η κατάληψη ΕΣΗΕΑ ζητάει την πλαισίώση αυτού του εγχειρήματος αντιπληροφόρησης από όποιον-α ενδιαφέρεται για την ανάδειξη μιας διαφορετικής, κινηματικής αντίληψης γύρω από την είδηση και την ενημέρωση, είτε από περισσότερους/ες εργαζόμενους στα ΜΜΕ που κατέχουν την απαραιτητη τεχνογνωσία και υλικό, είτε από κόσμο του κινήματος. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η στήριξη της κατάληψης στις καθημερινές στις ώρες που οι περισσότεροι καταληψίες εργαζόμαστε (πρωι-μεσημέρι).

Για αυρίο Δευτερα 12/1 η κατάληψη ΕΣΗΕΑ καλεί:

18:00 Ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση:
Εικόνα και Ήχος: Πέρα από το θέαμα συζήτηση και προβληματισμός για το ξεπέρασμα μίας συλλογικής αμηχανίας

21:00 Ανοιχτή Γενική Συνέλευση της Κατάληψης ΕΣΗΕΑ:
Καλείται όλος ο κόσμος των σωματείων που δραστηριοποιούνται στον χώρο των ΜΜΕ να παρευρεθεί για να συμμετάσχει στις δρατηριότητες της "απελευθερωμένης" ΕΣΗΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: