8/5/08

24ωρη απεργιακή κινητοποίηση των Τεχνικών στον ραδιοσταθμό Αντέννα 97,2 FM

Αθήνα, Τετάρτη 7 Μαΐου 2008

24ωρη απεργιακή κινητοποίηση των Τεχνικών στον ραδιοσταθμό Αντέννα 97,2 FM

Το Διοικητικό Συμβούλιο προκηρύσσει 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που ξεκινά στις 06.00 το πρωί της Παρασκευής 9 Μαΐου 2008 και τελειώνει στις 06.00 το πρωί του Σαββάτου 10 Μαΐου 2008, στον ραδιοσταθμό Αντέννα 97,2 FM.

Απεργούμε αντιδρώντας στην απόλυση συναδέλφου μας ηχολήπτη από την διοίκηση του εν λόγω ραδιοσταθμού και ζητώντας την άμεση επαναπρόσληψή του. Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση και κάθε ενδιαφερόμενο ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να πληρώσουν τα προβλήματα management και οικονομοτεχνικής τακτικής κάθε ραδιοσταθμού οι συνάδελφοί μας.

Οι μισθοί των τεχνικών, των δημοσιογράφων και του προσωπικού που ουσιαστικά υποστηρίζουν και μοχθούν καθημερινά για το παρεχόμενο αποτέλεσμα της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας, είναι για μας ανελαστικές δαπάνες και όχι αναλώσιμα μηνός.

Καλούμε τους διοικούντες τον ραδιοσταθμό Αντέννα να ανακαλέσουν την απόλυση του συναδέλφου. Δεν είναι δυνατόν οι εργαζόμενοι να συγκεντρωθούν απερίσπαστοι στη δουλειά τους, όταν βρίσκονται καθημερινά υπό τη δαμόκλειο σπάθη της απόλυσης. Πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτό το γαϊτανάκι κινδυνολογίας που ξετυλίγεται συνεχώς εις βάρος όλων των εργαζόμενων συναδέλφων μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος: Δημήτρης Καμαρινόπουλος

Ο Γενικός Γραμματέας: Δημήτρης Καραπανάγος

Αναδημοσίευση από: http://www.eter.gr/html/news3.html

Η ανάρτηση κειμένων γίνεται κατ' επιλογή από τη συλλογικότητα "Νέοι Εργαζόμενοι στη Βιομηχανία των ΜΜΕ" χωρίς να σημαίνει ότι συμφωνούμε απόλυτα με αυτά, αλλά θεωρούμε ότι αφορούν τους κοινωνικούς - ταξικούς αγώνες στο χώρο των ΜΜΕ ή και γενικότερα. Εάν οι φορείς των κειμένων δεν επιθυμούν τη δημοσίευση τους στο συγκεκριμένο ιστοχώρο, μπορούν να απευθυνθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: nergmme@gmail.com γράφοντας τη λέξη διαγραφή.

2 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ας ελπισουμε να υπαρξει αποτελεσμα...Παντως τα πραγματα φετος στον Αντεννα ηταν ιδιαιτερα τραγικα....

Νεοι Εργαζομενοι στη Βιομηχανια των MME είπε...

Το μόνο σίγουρο, είναι φίλε μας, ότι οι χαμένοι αγώνες είναι αυτοί που δεν έγιναν ποτέ.
Από εκεί και πέρα εφ' όσον ξεκίνησε η απεργία, η έμπρακτη αλληλεγγύη που θα δείξουμε όλοι μας, είναι πολύ σημαντική για την επιτυχία του αγώνα των συναδέλφων στον Αντέννα.
Πάντως, είναι καλό, εάν υπάρχουν πληροφορίες για τις εργασιακές συνθήκες που επικαρατούν, να κοινοποιούνται, καθώς ο γνωστός και μη εξαιρετεός Κυριακού, είναι συμμέτοχος σε πολλά ωρραία πράγματα για την κοινωνία μας (καταπάτηση Πεδίου του Άρεως, γεγονότα περί θιβέτ στην Ολυμπία, Ολυμπιονίκες της ντόπας κ.α).