11/1/08

Επίσχεση εργασίας στην εφημερίδα Sportime

Ανακοίνωση συντακτών Sportime

«Από σήμερα 10 Ιανουαρίου οι συντάκτες της εφημερίδας του “Sportime” καταφύγαμε στην έσχατη λύση της επίσχεσης εργασίας αφού εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο καλής διάθεσης απέναντι στην απαράδεκτη τακτική της ιδιοκτησίας που φέρεται να εκπροσωπείται από τον κύριο Κώστα Κυριακόπουλο.
Διεκδικούμε δεδουλευμένα πλέον των δύο μηνών, καθώς και ξεκάθαρο σχέδιο -από τους έχοντες την ευθύνη- για την βιωσιμότητα και την ομαλή λειτουργία αυτής της ιστορικής εφημερίδας.
Στην κατεύθυνση αυτή δηλώνουμε ότι θα μείνουμε αταλάντευτοι υπερασπιζόμενοι το κύρος της εφημερίδας και την επαγγελματική μας αξιοπρέπεια.
Καλούμε όσους εμπλέκονται, με τον ένα ή άλλο τρόπο, στην υπόθεση έκδοσης του “Sportime”, να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους. Έτσι κι αλλιώς είναι τεράστιες και φυσικά δεν κρύβονται κάτω από ψευδεπίγραφους τίτλους και μαϊμουδένιες τακτικές.

Όχι άλλα παιχνίδια στις πλάτες των εργαζομένων.

ΜΟΣΧΑΤΟ, 10 Ιανουαρίου 2008».

Αναδημοσίευση από athens.indymedia.org

Η ανάρτηση κειμένων γίνεται κατ' επιλογή από τη συλλογικότητα "Νέοι Εργαζόμενοι στη Βιομηχανία των ΜΜΕ" χωρίς να σημαίνει ότι συμφωνούμε απόλυτα με αυτά, αλλά θεωρούμε ότι αφορούν τους κοινωνικούς - ταξικούς αγώνες στο χώρο των ΜΜΕ ή και γενικότερα. Εάν οι φορείς των κειμένων δεν επιθυμούν τη δημοσίευση τους στο συγκεκριμένο ιστοχώρο, μπορούν να απευθυνθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: nergmme@gmail.com γράφοντας τη λέξη διαγραφή

Δεν υπάρχουν σχόλια: