9/4/08

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ Ε.Ρ.Τ. Α.Ε

Αριθ.Πρωτ.Αθήνας 6424/2002

Αθήνα 9/4/2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η τελευταία ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ (4/4/2008) είναι ουσιαστικά απολογητική για το τι ακριβώς ΔΕΝ έπραξε μια Ομοσπονδία…

Τι ΔΕΝ κατόρθωσε από την στιγμή που εντάχθηκαν στο δυναμικό της ΕΡΤ-ΑΕ

πάνω από 1500 συνάδελφοι.

Επιτίθεται όπως άλλωστε αυτή είναι η τακτική της εδώ και χρόνια (οι παλιοί συνάδελφοι το γνωρίζουν καλά αυτό) μεμονωμένα σε συναδέλφους …

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ τους εξέλεξαν για να λύνουν προβλήματα ουσίας και ΟΧΙ να ασχολούνται με προσωπικές αβάσιμες κατηγορίες.

Στο τέλος τέλος ΔΕΝ τους ενδιαφέρει κιόλας.

Το καθήκον της ΠΟΣΠΕΡΤ δεν είναι να διαρρέει στους διαδρόμους τις προθέσεις του Προέδρου της Ε.Ρ.Τ. , αλλά να μεταφέρει τις απόψεις του στους εργαζομένους και το αντίστροφο με επίσημες ανακοινώσεις αφού πρώτα ενημερώσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Ας κοιτάξουν τους πρώην Συμβασιούχους του Π.Δ 164/2004 που ακόμα ΔΕΝ έχουν πάρει την υπηρεσία τους ΕΝΤΟΣ ΕΡΤ…

Όπως ας κοιτάξουν και τους 1000 συναδέλφους Συμβασιούχους Έργου που περιμένουν καλύτερες συνθήκες εργασίας…

Περιμένουμε άμεσα τις προτάσεις σας για δράση , είμαστε έτοιμοι να μπούμε μπροστά στο αγώνα , περιμένουμε να ενεργήσετε άμεσα κι άν δεν το κάνετε εσείς θα το κάνουμε εμείς.

Σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ , να περάστε καλά γιατί εμείς δυστυχώς πρώην και νυν Συμβασιούχοι θα περάσουμε με μειωμένες αποδοχές.

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Σ. ΚΑΝΕΛΛΟΣ Β. ΜΠΡΑΤΑΚΟΥ

Η ανάρτηση κειμένων γίνεται κατ' επιλογή από τη συλλογικότητα "Νέοι Εργαζόμενοι στη Βιομηχανία των ΜΜΕ" χωρίς να σημαίνει ότι συμφωνούμε απόλυτα με αυτά, αλλά θεωρούμε ότι αφορούν τους κοινωνικούς - ταξικούς αγώνες στο χώρο των ΜΜΕ ή και γενικότερα. Εάν οι φορείς των κειμένων δεν επιθυμούν τη δημοσίευση τους στο συγκεκριμένο ιστοχώρο, μπορούν να απευθυνθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: nergmme@gmail.com γράφοντας τη λέξη διαγραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: