30/4/08

Αφίσα-κάλεσμα για την ανεξάρτητη Πρωτομαγιά στην Αθήνα

Η πρωτοβουλία για ταξικό γιορτασμό της 1ης Μάη κυκλοφόρησε αφίσα και καλεί σε ανεξάρτητη ταξική συγκέντρωση την 1η Μάη, στις 11.00 π.μ. στην Ομόνοια.

Ενάντια στον υποταγμένο συνδικαλισμό των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, που πούλησαν τους αγώνες για το ασφαλιστικό και υπέγραψαν συλλογική σύμβαση προδοσίας και ταξικής υποταγής (του 0,90 λεπτά αύξησης την ημέρα).

Ενάντια στη "μισή αντίσταση" του ΠΑΜΕ, που δεν μπορεί και δεν θέλει να κάνει αποτελεσματικούς αγώνες, δεν πιστεύει στην δυνατότητα νίκης των εργατικών αγώνων και περιχαρακώνεται σε κομματικές αποφάσεις.

Κανένας εργαζόμενος και άνεργος να μην πάει φέτος στη ΓΣΕΕ. Καμία αυταπάτη για το ρόλο του ΠΑΜΕ.

ΟΛΟΙ την 1η ΜΑΗ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ, 11.00 π.μ.

Την πρωτοβουλία για ταξικό γιορτασμό της πρωτομαγιάς πήραν και συνυπογράφουν εργαζόμενοι-ες από το χώρο της αντικαπιταλιστικής, ριζοσπαστικής και επαναστατικής αριστεράς, συνδικαλιστές από σωματεία, μέλη αριστερών εργατικών σχημάτων και ανεξάρτητες εργατικές συλλογικότητες.

Αναδημοσίευση από: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=860453

Η ανάρτηση κειμένων γίνεται κατ' επιλογή από τη συλλογικότητα "Νέοι Εργαζόμενοι στη Βιομηχανία των ΜΜΕ" χωρίς να σημαίνει ότι συμφωνούμε απόλυτα με αυτά, αλλά θεωρούμε ότι αφορούν τους κοινωνικούς - ταξικούς αγώνες στο χώρο των ΜΜΕ ή και γενικότερα. Εάν οι φορείς των κειμένων δεν επιθυμούν τη δημοσίευση τους στο συγκεκριμένο ιστοχώρο, μπορούν να απευθυνθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: nergmme@gmail.com γράφοντας τη λέξη διαγραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: