12/3/08

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ


ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΟΙΔΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ!!

ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΔΕΜΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΣΑΣ!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΥΒΕΥΕΤΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΓΛΟΙΩΔΟΥΣ ΣΤΑΣΗΣ.

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΙΝΕΙΤΕ, ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΕΙΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΩΣ ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 19/03/ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνδικαλιστικό σωματείο των δημοσιογράφων είναι η ΕΣΗΕΑ. Τι θέλετε να κάνει ρε παιδιά ; Να ανατρέψει το πολίτευμα και να εγκαταστήσει τον σοσιαλισμό ; Βρέστε ένα κόμμα που να θέλει να το κάνει, ενταχθείτε και με το καλό...

mikros fokion είπε...

Μικρα
Μεγαλα
Εγκληματα

Κάποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι και ο υπουργός προπαγάνδας εισηγούνται να γίνει επίταξη της λογικής. Να λειτουργεί ως παραλογοσκούφης!

http://mikrosfokion.blogspot.com

Νεοι Εργαζομενοι στη Βιομηχανια των MME είπε...

Φίλε ανώνυμε, ακριβώς επειδή δεν πιστεύουμε ότι ένα συνδικάτο, το οποίο συνειδητά δεν έχει εγγεγραμμένους στους καταλόγους του, ούτε το 1/3 του συνόλου των δημοσιογράφων, μπορεί να εκφράσει τις αγωνιστικές διαθέσεις πολλών ανθρώπων σε αυτό το χώρο, δε θα σιωπούμε όταν πραγματικά εκθέτει λόγω των αποφάσεών του το σύνολο αυτών.
Όσο για το αν υπάρχει κόμμα το οποίο μπορεί να είναι επαναστατικό, σε παραπέμπουμε στο παρακάτω άρθρο. http://www.enet.gr/online/online_hprint?q=%C2%E5%F1%DD%EC%E7%F2&a=&id=69242456