14/3/08

Καλώς τα, τα παιδιά!! (κήρυξε τελικά 24ωρη απεργία η ΕΣΗΕΑ)

Αφού αρχικά το επαναστατικό συνδικάτο εν ονόματι ΕΣΗΕΑ, έστρεψε όλη την κοινωνία εναντίον των δημοσιογράφων, λόγω της απόφασής της να κάνει 3ωρη στάση εργασίας, τη μέρα που όλες οι εργατικές ενώσεις είχαν κυρήξει 24ωρη απεργία, στη συνέχεια αναγκάστηκε να υποχωρήσει. Αντιγράφουμε από την επίσησημη ιστοσελίδα της.

"24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008
Η ΕΣΗΕΑ συμμετέχει μαζί με όλους τους εργαζόμενους και τους ασφαλισμένους της χώρας στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγείλει η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, τα Εργατικά Κέντρα, στα συλλαλητήρια και στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα την προσεχή Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2008."

Το ποιος θα μαζέψει από τα κανάλια τα μέλη της δημοσιογράφους-φερέφωνα, που ωρύονται για το πόσο κακό κάνουν στον ελληνικό λαό οι απεργίες που βρίσκονται σε εξέλιξη, είναι άλλο ζήτημα. Φυσικά και δεν ξεχνάμε τη στάση που τήρησαν και τηρούν όλοι τους.

Δε χαιρόμαστε για τα αυτονόητα! Καμία αυταπάτη!
Οι πετυχημένοι αγώνες, είναι οι ακηδεμόνευτοι αγώνες!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 19/03/

3 σχόλια:

antistasi.gr είπε...

www.antistasigr.blogspot.com
Aνοίξαμε και σας περιμένουμε...
για ειδήσεις ιδέες πληροφορίες και υλικό.
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ (ΜΕΓΑΛΟ)ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
EMAIL:
antistasi.gr@gmail.com

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά θα οργανώσουμε κανα δικό μας μπλοκ η πάλι σκόρπιοι θα μαστε και θα ψαχνόμαστε?

Νεοι Εργαζομενοι στη Βιομηχανια των MME είπε...

Φίλε ανώνυμε,
όπως ξέρεις ο κόσμος που κατεβαίνει στις απεργίες, πορεύεται με τα σωματεία του. Για εμάς δυστυχώς αυτό είναι αδύνατο, καθότι η ΕΣΗΕΑ είναι ένα "συνδικάτο" το οποίο δε μας καλύπτει ούτε τυπικά ούτε πολιτικά. Φυσικά οι άνθρωποι που συμμετέχουν στην "Πρωτοβουλία για τη Δημιουργία Σωματείου Εργαζομένων στα ΜΜΕ", θα βρίσκονται αύριο στους δρόμους, αδυνατούν όμως ακόμα να σχηματίσουν ένα αυτόνομο μπλοκ.
Αυτό φυσικά θα ήταν εφικτό εάν όλο και περισσότεροι συνάδελφοι, που βρίσκονυται στην ίδια μοίρα μαζί μας, συμμετείχαν στις συναντήσεις της "Πρωτοβουλίας". Επόμενη κουβέντα Σάββατο 29 Μαρτίου, 8.30, Χαλκοκονδύλη 37-39 (7ος όροφος, γραφείο 9), αλλά πάνω απ' όλα ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.